Coupon code: < freeship100 > Free shipping with min. spend RM100, capped at RM10.
Coupon Code: < hello5 > RM5 off with min. spend RM50.
RM22.41 RM24.90
Marvel Spiderman Beg Pertama Saya (BM) dengan Buku Cerita Aktiviti & Stiker untuk Kanak Kanak
Price RM22.41 RM24.90
Product SKU 9781772382310
Brand Marvel
Size (L x W x H) 30 cm x 2 cm x 25 cm
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight
  • 1 buku cerita & aktiviti
  • Aktiviti yang menyeronokkan
  • 3 halaman stiker Spider-Man & rakan-rakannya yang boleh digunakan semula.

Beg Pertama Saya dengan Buku Aktiviti Stiker ialah sebuah buku aktiviti kanak-kanak yang bertujuan untuk mendidik dan menghiburkan pembelajar muda. Buku ini ditulis dalam bahasa Melayu dan direka khas untuk kanak-kanak berusia 3 hingga 6 tahun.

Buku ini menawarkan pelbagai aktiviti yang menyeronokkan dan interaktif seperti mewarna, teka-teki, permainan padanan, dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan stiker yang boleh digunakan oleh kanak-kanak untuk menyelesaikan pelbagai aktiviti. Stiker-stiker ini berwarna-warni dan menarik perhatian, menjadikan ia sesuai untuk menarik perhatian kanak-kanak.

Aktiviti-aktiviti dalam buku ini direka khas untuk membangunkan kemahiran kognitif, motor dan kreativiti kanak-kanak. Kandungan buku ini dikurasi dengan teliti untuk memastikan ia sesuai untuk umur dan menarik, memastikan bahawa kanak-kanak dapat belajar sambil berseronok.

Buku ini ringkas dan mudah dibawa, menjadikannya rakan setia yang hebat untuk kanak-kanak yang selalu bergerak. Ia boleh digunakan di rumah, dalam kereta, atau dalam pesawat, menyediakan berjam-jam hiburan untuk kanak-kanak.

Secara keseluruhannya, Beg Pertama Saya dengan Buku Aktiviti Stiker ialah sebuah buku aktiviti yang sangat baik untuk kanak-kanak. Ia memberikan peluang kepada kanak-kanak untuk belajar dan berseronok pada masa yang sama.

Beg ini megandungi 

  1. 1 buku cerita & aktiviti
  2. Aktiviti yang menyeronokkan
  3. 3 halaman stiker Spider-Man & rakan-rakannya yang boleh digunakan semula.

Hai! Selamat datang ke kedai kami. Kami mempunyai pelbagai jenis buku kanak-kanak, profesional dan juga buku motivasi untuk ibu bapa. Mari lihat pelbagai produk kami dan selamat membeli belah.Terima kasih kerana menyokong perniagaan kecil kami.

 

 

 

Customer Reviews